Αλλαγές & Επιστροφές

Δες ποια είναι η διαδικασία αλλαγών και επιστροφών.

Παρέλαβα λάθος προϊόν

Σε περίπτωση όπου το προϊόν είναι λανθασμένο και δεν έχει χρησιμοποιηθεί γίνεται αντικατάσταση, εφόσον επιστρέφεται στο ακέραιο το προϊόν στο κατάστημα. Το κόστος της παραγγελίας σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό έπειτα από επικοινωνία μέσω email ή τηλεφώνου.

Η αποστολή σε όλες τις περιπτώσεις γίνεται αποκλειστικά και μόνο με την μεταφορική εταιρεία όπου συνεργαζόμαστε (γενική ταχυδρομική).

Άλλαξα γνώμη, τελικά δεν το θέλω

Σε περίπτωση όπου το προϊόν που έχετε παραλάβει είναι το σωστό και θέλετε  να το επιστρέψετε, είναι εφικτό μόνο αν η συσκευασία δεν έχει ανοιχτεί και δεν έχουν περάσει περισσότερες από 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Η επιστροφή γίνεται δεκτή και το αντίτιμο που επιστρέφεται στον τραπεζικό σας λογαριασμό είναι το ποσό του προϊόντος. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη εξ ολοκλήρου (παράδοση παραγγελίας & επιστροφή παραγγελίας).

Το προϊόν έφτασε κατεστραμμένο

Σε περίπτωση όπου το προϊόν είναι προβληματικό (χτυπημένο ή κατεστραμμένο),
θα πρέπει να μας σταλεί το προϊόν στο κατάστημα ώστε να επιβεβαιωθεί ότι είναι προβληματικό. Έπειτα, εφόσον γίνει δεκτό το αίτημά σας, το προϊόν θα αντικατασταθεί ή σε περίπτωση που δεν υπάρχει το ίδιο ή αντίστοιχο προϊόν της αρεσκείας σας, θα σας επιστραφεί στο ακέραιο το χρηματικό ποσό που έχετε καταβάλει μαζί με τα μεταφορικά στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Ακυρώσεισ

Μπορείτε να προχωρήσετε σε ακύρωση της παραγγελίας σας σε οποιαδήποτε φάση επεξεργασίας
της έπειτα από άμεση επικοινωνία με το τηλέφωνο 22256063

Έχω πληρώσει με κάρτα και θέλω να ακυρώσω την παραγγελία μου

Σε περίπτωση όπου έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας ηλεκτρονικά έχοντας χρησιμοποιήσει ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ και θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε είτε τηλεφωνικά μαζί μας άμεσα είτε μέσω email και θα προβούμε ΑΜΕΣΑ στην ακύρωσή της. Λαμβάνετε τα χρήματά σας στην κάρτα σας χωρίς επιβάρυνση. Σε περίπτωση όπου έχουν προηγηθεί παραπάνω από 24 ώρες έπειτα από την παραγγελία σας και θέλετε να την ακυρώσετε τότε θα πρέπει να μας παραθέσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό για να γίνει η πίστωση χρημάτων στον λογαριασμό σας στο ακέραιο.

Η παραγγελία μου έχει ολοκληρωθεί και αποσταλεί και θέλω να την ακυρώσω.

Σε περίπτωση όπου η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί και έχει αποσταλεί με την εκάστοτε ταχυδρομική, δεν μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας.