Το ibarista είναι το δημιούργημα της αγάπης μας για τον καφέ. Εκτός από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουμε φυσικό κατάστημα με όλα μας τα προϊόντα και μηχανές του καφέ. Ο αγαπημένος μας καφές? Μα ποιος άλλος από τον ιστορικό καφέ της Ναπολής Borbone.

Ο Caffè Borbone είναι ένας από τους κύριους παραγωγούς καφέ της Ιταλίας, με ένα εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο που επέτρεψε τη διανομή και εκτίμηση των προϊόντων της σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από τις πρώτης ποιότητας πρώτες ύλες, το Caffè Borbone οδηγείται επίσης από συνεχή καινοτομία, με ένα ολόκληρο τμήμα αφιερωμένο στην αναζήτηση νέων λύσεων και στην κάλυψη των αναγκών των πελατών της. Αυτό το μοναδικό μοντέλο οδήγησε σε σημαντική αύξηση της δημοτικότητας όχι μόνο στην Ιταλία αλλά σε όλο τον κόσμο.

Κάθε φλιτζάνι ποιότητας espresso Caffè Borbone παρασκευάζεται από ένα προσεκτικά επιλεγμένο μείγμα συστατικών και παραδόσεων.

Ένα εσωτερικό, διεθνώς πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης και ελέγχου ποιότητας, εγγυάται την ποιότητα σε κάθε φλιντζάνι καφέ.